Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σάντι Αούνα ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε την αστρονομική πρόταση της Αλ Νασρ ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για μια διετία.

Φαίνεται πως δεν υπάρχει πρόταση που να μην μπορεί να αρνηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς μετά τις μεγάλες προσφορές της Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε και ακόμα μια… τρελή πρόταση από την Αλ Νασρ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σάντι Αούνα του Foot Mercato η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο προσέφερε διετές συμβόλαιο στον Γάλλο τεχνικό με συνολικές απολαβές ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση! Θυμίζουμε πως η προηγούμενη πρόταση των Σαουδαράβων στον Ζιζού ήταν για 120 εκατομμύρια μέσα σε μια διετία.

Ο Ζιντάν παραμένει εκτός πάγκων από τον Ιούνιο του 2021, όταν είχε ολοκληρώσει την τρίτη του θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης και περιμένει κάποια επιλογή θα τον «συγκινήσει». Από την στιγμή που ο Ντιντιέ Ντεσάν θα συνεχίσει στον πάγκο της Γαλλίας περιμένει τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Βασίλισσας και της Γιουβέντους.

Ο Γάλλος θρύλος κατέκτησε ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τρία Champions League και από δύο πρωταθλήματα, εγχώρια και ευρωπαϊκά Super Cup, όπως και δυο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.





gazzeta.gr