Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοσιογραφική διάσκεψη της Paybal ΕΚΑ ΑΕΛ (26/3), στο ξενοδοχείο «Four Seasons» με θέμα τη φιλοξενία του Final 4 της Delasport Balkan League, στην Κύπρο.

Οι εκπρόσωποι της Delasport Balkan League, καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ έδωσαν το «παρών» στο ξενοδοχείο «Four Seasons», όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διοργάνωση του φετινού Final 4 του θεσμού στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος της μπασκετικής ΑΕΛ πήρε πρώτος τον λόγο και μίλησε για τις προσδοκίες όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, καθώς και τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσει ο σύλλογος από τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικλ Λοΐζίδης:

«Παραδοσιακά οι μεγάλες ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν για την ΑΕΛ γίνονται στο Four Season. Αποτελεί ύψιστη τιμή και μεγάλη ευθύνη η διοργάνωση του final four στο “Νίκος Σολωμονίδης”. Θα παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική και ισχυρή ομάδα ώστε να κατακτήσουμε το τίτλο. Αναμένουμε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο.

Η ΑΕΛ είναι η μόνη ομάδα που ανακοίνωσε ανοικτά ποιος είναι ο στόχος της, έχει βάλει ένα τριετές πλάνο για να φτάσει στην κορυφή. Το DNA της ΑΕΛ έχει μέσα Ευρώπη. Δεν υπάρχουν οικονομικά οφέλη αλλά υπάρχουν εμπειρίες. Το μεγαλύτερο όφελος είναι η καταπληκτική προσέλευση του κόσμου μας. Ψες πάθαμε πλάκα από την μεγάλη παρουσία του κόσμου»

Περισσότερα σε λίγο…



gazzeta.gr