Με την έναρξη του 1ου γύρου στο ταμπλό των ανδρών και τη δεύτερη δόση του 1ου γύρου στο ταμπλό των γυναικών συνεχίζεται η δράση στο τουρνουά της Ρώμης, όπου μπορεί να μην έχουμε ακόμα ελληνική συμμετοχή, αλλά ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς την Τετάρτη θα βγει η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο. 

Αυτή θα προκύψει το βράδυ της Τετάρτης από την αναμέτρηση της 33χρονης Ιταλίδας και Νο530 του κόσμου Φεντερίκα ντι Σάρα η οποία θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά Βαρβάρα Γκράτσεβα, με την 23χρονη Γαλλίδα, η οποία μπήκε στο κυρίως ταμπλό μετά τη μεγάλη νίκη της κόντρα στη Ρουμάνα Ζάκλιν Κριστιάν.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ξεκινήσει στις 12:00 GR με την αναμέτρηση του Ντένις Σαποβάλοφ κόντρα στον Λουτσιάνο Νταρντέρι, ενώ περίπου στις 14:00 GR θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Ναόμι Οσάκα με την Κλερ Μπιουρέλ. 

Αμέσως μετά η Σοφία Κένιν θα αντιμετωπίσει την Λούσια Μπρονζέτι, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσει με τις αναμετρήσεις Ντάνιελ Έβανς – Φάμπιο Φονίνι και Σάρα Εράνι – Αμάντα Ανισίμοβα. 

Στις 12:00 GR θα ξεκινήσει και το πρώτο ματς στην Grand Stand Arena με την Ντόνα Βέκιτς και παίζει κόντρα στην Λέσια Τσουρένκο με τη νικητρία να βρίσκει (θεωρητικά) την Σάκκαρη στον 3ο γύρο, ενώ στη συνέχει ο Μαξιμίλιαν Μάρτερερ θα παίξει κόντρα στον Φλάβιο Κομπόλι. 

Το πρόγραμμα της Τετάρτης θα κλείσει με τους αγώνες Κατερίνα Σινιάκοβα – Νούρια Μπρανκάτσιο, Ρενάτα Θαραθούα – Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο και Ματέο Τζιγκάντε – Τζούλιο Τζεπιέρι. 

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)



tennis24.gr