Η ΑΕΖ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο «Αμμόχωστος» απέναντι στον Οθέλλο, ωστόσο κρατάει τον πολύτιμο βαθμό που εξασφάλισε. Η ομάδα βρίσκεται εν αναμονή του νέου της προπονητή, Τζέισον Πάντσεον που θα πιάσει δουλειά από τον επόμενο αγώνα.

Στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΖ Ζακακίου, στη μετά Λιάσου Λουκά εποχή, χάθηκε μία καλή ευκαιρία για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε η ΑΕΖ Ζακακίου να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Με την ψυχολογία το υπέρ της, κάποιες φάσεις δεν της βγήκαν στο β΄ ημίχρονο για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ και να… αγκαλιάζει το τρίποντο, δίδοντας το δικαίωμα στον Οθέλλο Αθηαίνου ν’ αντιδράσει και να γύρει προς το μέρος του στη συνέχεια η πλάστιγγα για το τρίποντο.

Εν τέλει, οι δύο ομάδες μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι σε γκολ (3-3) κατάφεραν να φύγουν με το… άβολο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Πάντως, εκεί που είχε το προβάδισμα με 2-1 η ΑΕΖ, εάν είχε πιο καθαρό μυαλό και συγκέντρωση στο παιχνίδι της θα μπορούσε να το… σκότωνε, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα και ο βαθμός της ισοπαλίας που κρατά την ομάδα του Ζακακίου μακριά από τις νίκες από την 5η αγωνιστική.

Θυμίζουμε η ΑΕΖ μέχρι τώρα έχει 2 νίκες, αυτές που σημείωσε στις δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, 4η και 5, με Δόξα (εκτός 1-3) και ΑΕΚ (εντός 3-1), αντίστοιχα.

Αυτή τη στιγμή είναι στη 12η θέση με 15 βαθμούς, όσους και ο 11ος Οθέλλος, αναμένοντας τη βραδινή εκτός έδρας αναμέτρηση της Καρμιώτισσας με τον Άρη. Η ομάδα των Πολεμιδιών είναι στη 13η θέση με 14 βαθμούς, ενώ η Δόξα Κατωκοπιάς που είναι στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς αγωνίζεται εντός έδρας αύριο με τη Νέα Σαλαμίνα. Σημειώνουμε και το παιχνίδι που έχει στο… χέρι η ΑΕΖ, αυτό με την Ανόρθωση που θα γίνει 21 Φεβρουαρίου για την 22η αγωνιστική.

Πλέον, από τον επόμενο αγώνα, η ΑΕΖ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο, τον Πάντσεον, ο οποίος ήταν χθες στα επίσημα του «Αμμόχωστος» παρακολουθώντας τη νέα του ομάδα παρέα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, Μιχάλη Σεργίου.



gazzeta.gr