Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση προκειμένου να φιλοξενήσει στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων τους αγώνες της Χάποελ Χολόν στο Basketball Champions League μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.

Από τη στιγμή που η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει τεταμένη, οι ομάδες του Ισραήλ αναζητούν ουδέτερες έδρες για τους αγώνες τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παίξει στο Aleksandar Nikolic Hall (σ.σ. πρώην Hala Pionir) του Βελιγραδίου τους αγώνες της στη EuroLeague, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Μπάγερν (9/11).

Σε ό,τι αφορά τη Χάποελ Χολόν, η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson ενημέρωσε ότι προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τους Ισραηλινούς στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων για τους αγώνες τους στο Basketball Champions League.

Οι δυο ομάδες έχουν τεθεί πολλές φορές αντιμέτωπες τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση της FIBA ενώ ο Στέφανος Δέδας βρέθηκε αρχικώς στον πάγκο της Χάποελ από τον οποίο αποχώρησε για να κοουτσάρει την ΑΕΚ.



gazzeta.gr