Λίγο πριν την έναρξη του Game 7 κόντρα στους Πέισερς, θα έχουν την οριστική απάντηση οι Νικς σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι των Όου Τζι Ανουνόμπι και Τζος Χαρτ.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τους Νικς. Οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται τους Πέισερς στο Game 7 της σειράς (22:30) που θα κρίνει ποιος εκ των δύο θα αντιμετωπίσει στους τελικούς της Ανατολής τους Σέλτικς.

Με τους Όου Τζι Ανουνόμπι και Τζος Χαρτ να βρίσκονται στη λίστα των αμφίβολων και να αποτελούν τους υπευθύνους για τον… πονοκέφαλο του Τομ Τίμποντο! Αμφότεροι έχουν τις πιθανότητές τους για να αγωνιστούν, αλλά κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με τους Νικς φυσικά να τους χρειάζονται σε αυτόν τον «τελικό» πρόκρισης.

Οι δύο φόργουορντ αποτελούν κομβικό κομμάτι της ομάδας της Νέας Υόρκης, με τον Ανουνόμπι να λείπει από το Game 2 της σειράς κόντρα στους Πέισερς, ένεκα του τραυματισμού του στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Από την άλλη, ο Τζος Χαρτ, που συχνά πυκνά είναι ο X-Factor της ομάδας στα φετινά play off, έφυγε με πρόβλημα στους κοιλιακούς από το Game 6 της σειράς.



gazzeta.gr