Να αγωνιστεί με πλήρη σοβαρότητα επιθυμεί απόψε η ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην Ανόρθωση (19:00) και να τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Ένα πράγμα χρειάζεται σήμερα η ΑΕΚ να κάνει. Να αγωνιστεί με πλήρη σοβαρότητα. Ναι μεν η Ανόρθωση δείχνει σημάδια αγωνιστικής κατάρρευσης με τις συνεχόμενες φυγές ποδοσφαιριστών, όμως αυτοί που έμειναν αναμένεται να τα δώσουν όλα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι, ο Ραν Μπεν Σιμόν το έκανε ξεκάθαρο στους παίκτες του αλλά το τόνισε και στις δηλώσεις του ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πιστέψει κανένας ότι το ματς είναι εύκολο και οι τρεις βαθμοί θα έρθουν άνετα και χωρίς ιδρώτα. Αν μπει στον αγωνιστικό χώρο με αυτή τη νοοτροπία η ομάδα της Λάρνακας πολύ πιθανό να την πατήσει.

Δεν έδειξε όμως τέτοια σημάδια επί εποχής Σιμόν και γενικότερα η ομάδα βγάζει μία μεγάλη σοβαρότητα και πίστη για τον τίτλο. Έμειναν δυο στροφές πριν από το τέλος και αν κερδίσει σήμερα η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να πάει την τελευταία αγωνιστική στον τελικό πρωταθλήματος για δυο αποτελέσματα αν δεν κερδίσει το ΑΠΟΕΛ την Ομόνοια.

Αγωνιστικά μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Γκουστάβο Λέδες που αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής μιας και δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του ο Ισραηλινός τεχνικός για να τον έχει 100% έτοιμο στο ντέρμπι τίτλου της τελευταίας αγωνιστικής.

Το ΑΕΚ Αρένα αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο και σήμερα. Υπολογίζεται κοντά στις 5000 να βρεθούν στο γήπεδο που θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς του Σιμόν, αφού αποχωρεί με το τέλος του πρωταθλήματος για την εθνική ομάδα του Ισραήλ. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω και σήμερα και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας.



gazzeta.gr