Ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε, αλλά και την πρώτη πρόκριση στα προημιτελικά στο γρασίδι, εμφανίστηκε στην on court συνέντευξή του στην ATP ο Κάρλος Αλκαράθ, που ανυπομονεί για την επόμενη πρόκλησή του.

Ο 20χρονος Ισπανός, που κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γίρι Λεχέτσκα με 6-2, 6-3, θα αντιμετωπίσει σήμερα Παρασκευή (23/6, 18:00 GR) τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με στόχο την 3η διαδοχική νίκη, και την είσοδό του στην τελική 4αδα.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος με το επίπεδο του παιχνιδιού μου. Ο Γίρι είναι ένας μεγάλος αντίπαλος με φοβερά χτυπήματα. Έχει ένα υπέροχο παιχνίδι στο χορτάρι”, είπε αρχικά ο Αλκαράθ και πρόσθεσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδο. Νομίζω ότι είχα ένα πολύ καλό αγώνα. Έπαιξα το παιχνίδι μου, μου αρέσει να παίζω εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος με τον πρώτο μου προημιτελικό εδώ στο Queen’s”.

“Μετά από αυτόν τον αγώνα, μετά από αυτό το επίπεδο, οι προσδοκίες αλλάζουν. Νομίζω ότι είμαι έτοιμος να φέρω ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα εδώ στο χορτάρι. Παίζοντας τον πρώτο μου προημιτελικό εδώ, σκοπεύω πρώτα απ’ όλα να το απολαύσω”.

Είναι ένα πραγματικά όμορφο μέρος για να παίξω, οπότε απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο, και φυσικά θα πάω στον επόμενο γύρο με πολύ αυτοπεποίθηση και θα κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.






tennis24.gr