Ο 35χρονος Μαροκινός μέσος της ΑΕΚ, Νόρντιν Άμραμπατ σε συνέντευξή του στην ολλανδική τηλεόραση αποκάλυψε ότι προτίθεται να επιστρέψει στην Ολλανδία και ήδη βρίσκεται σε επαφές με δύο ομάδες.

Ένα από τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ με την ολοκλήρωση της σεζόν έχει να κάνει και με το μέλλον του Νόρντιν Άμραμπατ καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός μίλησε γι’ αυτό το θέμα σε συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο Ziggo Sport, όπου και αποκάλυψε την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ολλανδία και πως ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ομάδες της Eredivisie.

«Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω», σχολίασε ο Άμραμπατ.

Ο Άμραμπατ αναφέρθηκε στη συνέχεια στην πρόταση που είχε από την Αλ Νασρ τον Γενάρη για να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία. «Θα προτιμούσα να γυρίσω στην Ολλανδία. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ. Έκανα επαφή μαζί μου γιατί έψαχναν να υποστηρίξουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μίλησαν μαζί μου», υπογράμμισε και πρόσθεσε για την απόφασή του να παραμείνει στην ΑΕΚ και να ολοκληρώσει τη σεζόν κατακτώντας στη συνέχεια το νταμπλ:

«Ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι είχε ως στόχο το νταμπλ και πραγματικά με χρειαζόταν. Θα μπορούσα να είχα παίξει στην ομάδα μαζί με τον Ρονάλντο, αλλά δεν μου το επέτρεψαν».

 

gazzeta.gr