Ο Μπράιαν Ανγκόλα ετοιμάζεται να γευτεί την εμπειρία της EuroLeague σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα που τον θέλουν να φορά τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η σεζόν της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού η ομάδα θα παλέψει το βράδυ της Πέμπτης να φέρει στα… ίσια τη σειρά με τη Μονακό (2-1) στο γήπεδό της και να διεκδικήσει μία θέση στο Final 4 του Κάουνας. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως ο σχεδιασμός της νέας σεζόν κρατεί καλά!

Μετά τις ανανεώσεις των Γουέιντ Μπόλντγουιν και Λορέντζο Μπράουν νωρίς στη χρονιά, αλλά και τη συμφωνία για παραμονή του Τζόν ΝτιΜπαρτολομέο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σε πρώτο πλάνο τον Μπράιαν Ανγκόλα.

Όπως αναφέρουν ισραηλινά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα το Walla Sport, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ είναι ανάμεσα στις επιλογές προκειμένου να πλαισιωθεί η γραμμή της περιφέρειας και φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια. Ο Ανγκόλα ξεκίνησε τη σεζόν με την Γαλατασαράι και έπειτα “μετακόμισε” στην Καρσίγιακα με την οποία έκλεισε την περίοδο με 17.4 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Ανγκόλα θα πάρει την πρώτη του γεύση από τα σαλόνια της κορυφαίας Λίγκας.



gazzeta.gr