Το σεντόνι του Champions League ετοιμάστηκε στη σέντρα στο γήπεδο της Αντβέρπ, όπου μετά την ΑΕΚ αναμένεται να φτάσουν σε λίγη ώρα και οι φίλοι της Ένωσης. Αποστολή στην Αμβέρσα: Γιώργος Τσακίρης

Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Αντβέρπ και στο γήπεδο «Μποζουίλ» εμφανίστηκε το σεντόνι με τα αστέρια του Champions League, το οποίο απλώθηκε στη σέντρα. Ένα γήπεδο που συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής καθώς χτίστηκε το μακρινό 1923.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε και τη γωνία που θα φιλοξενήσει τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν ήδη μπει στα λεωφορεία για να μετακινηθούν οργανωμένα με τη συνοδεία της βελγικής αστυνομίας στο γήπεδο.

Ήδη οι οπαδοί της Ένωσης περιμένουν πάνω από μισή ώρα στο σημείο συγκέντρωσης μέσα στα λεωφορεία και περιμένουν να δοθεί εντολή από τη βελγική αστυνομία για να ξεκινήσουν δέκα συνολικά λεωφορεία δίπατα προς το «Μποζουίλ».

Την ίδια στιγμή η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο γήπεδο, με τους παίκτες να κάνουν την αναγνωριστική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

 

gazzeta.gr