Ο ΑΠΟΕΛ, μετά την 1η αγωνιστική, όπου βγήκε κερδισμένος, με το πέρας της 2ης στροφής των play off, είδε τη διαφορά εκ νέου από τους διώκτες του να αυξάνεται, κάτι που σκόρπισε πλατιά χαμόγελα.

Ο ΑΠΟΕΛ, «τρέχει» δυναμικά προς την κατάκτηση του τίτλου, βλέποντας την απόσταση που τον χωρίζει από τον Άρη να αυξάνεται στους 6 βαθμούς και από την ΑΕΚ στους 7. Κρατά την τύχη στα χέρια του και αυτό που καλείται να πράξει στη συνέχεια είναι να μην εκτροχιαστεί. Εν ολίγοις να βάλει τα χέρια του και να βγάλει τα μάτια του. Απέμειναν 8 τελικοί και πρέπει να υπερβάλει εαυτόν.

Επιβάλλεται να διαχειριστεί τη διαφορά με τον ιδανικότερο τρόπο, αλλά και τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην ομάδα. Η διαφορά που «έχτισε» μπορεί να αποτελέσει τον βατήρα για να φτάσει στην υλοποίηση του τελικού στόχου αφού βάζει επιπρόσθετο άγχος και πίεση σε αυτούς που τον ακολουθούν. Ωστόσο, όπως κατάφερε να πάει τη διαφορά στο +6 από τον Άρη, αυτή μπορεί να μειωθεί από τη στιγμή που ακολουθεί η ζόρικη έξοδος στην έδρα των περσινών πρωταθλητών.

Οι τόνοι έπεσαν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και άπαντες σκέφτονται το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στο Στάδιο «Αλφαμέγα», εκεί που δεν κατάφεραν οι πρωτοπόροι να φύγουν ούτε μία φορά με το τρίποντο από τη μέρα που άνοιξε την πύλη του.

Σε ενδεχόμενο που αποδράσουν με το «διπλό», αυτομάτως θα ξεφύγουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και αυτομάτως θα αρχίσουν να… χαϊδεύουν το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, επιστρέφει ο Πέτροβιτς και αναμένεται ότι θα πάρει τη γνωστή του θέση στην ενδεκάδα (στόπερ). Αξιολογείται η κατάσταση όλων των παικτών, συμπεριλαμβανομένου και του Ντονγκαλά, χρυσού σκόρερ με την Ανόρθωση αφού είχε μικροενοχλήσεις.



gazzeta.gr