Τον Οκτώβρη του 2021 στην Κυψέλη βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη σε κουβέρτα μία νεκρή, έγκυος γυναίκα, η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου.

Η γυναίκα είχε βρεθεί 700 μέτρα από το σπίτι της έξω από ένα πάρκινγκ. Οι Αρχές συνέλαβαν τη μητέρα, την αδελφή και τη σπιτονοικοκυρά της για τη δολοφονία της κοπέλας.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» προχώρησε σε μια αποκάλυψη στο LIVE NEWS.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης είπε πως οι δολοφονίες οι οποίες αποδίδονται σε αυτά τα τρία άτομα είναι δύο και όχι μία.

Σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε, θύμα δολοφονικής ενέργειας είναι και μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα με τις τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα με τι πληροφορίες, και αυτή η γυναικά είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου ενώ φαίνεται πως οι γυναίκες την  εκμεταλλεύονταν.

Η ερεύνα έγινε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής, και σύμφωνα με τα στοιχεία, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης είχαν γνωρίσει την μαστροπό-σπιτονοικοκυρά και αποφάσισαν την εκπόρνευση της άτυχης κοπέλας.

Επιπλέον, οι γυναίκες φαίνεται να χτυπούσαν πολύ συχνά την κοπέλα ενώ της ζητούσαν να πέφτει μπροστά σε αυτοκίνητα, παριστάνοντας το θύμα τροχαίου, με σκοπό να παίρνουν τις αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με τος καταθέσει του τελευταίους μήνες, όταν πληροφορηθήκαν πως η κοπέλα ήταν έγκυος, την χτύπησαν με σκοπό να πεθάνει και το παιδί. Η κουβέρτα με την οποία βρέθηκε τυλιγμένη η Φαίη αποκαλύφθηκε πως  ήταν  από το σπίτι που διέμεναν οι γυναίκες.megatv.com