Θετικές εντυπώσεις ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου άφησε η εμφάνιση του Απόλλωνα κόντρα στον Οθέλλο, για την 7η αγωνιστική των play out. Το σύνολο του Ματσίν φαίνεται πως έχει εμπεδώσει τη νοοτροπία νικητή που θέλησε εξ αρχής να τους περάσει ο Ισπανός τεχνικός.

Μία βδομάδα πριν τον πρώτο ημιτελικό με την Πάφος FC, ο Απόλλωνας δείχνει να βρίσκεται σε καλό στάδιο αγωνιστικής παρουσίας, σε κάθε σημαντικό τομέα, για να είναι όσο πιο συνεπής γίνεται στη μάχη της 10ης Απριλίου στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα δώσει κατά πολύ σε μία ομάδα το προβάδισμα, τον πρώτο λόγο, για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

Η νοοτροπία νικητή φαίνεται ότι έχει περάσει από τον προπονητή, Πάμπλο Ματσίν, και εμπεδωθεί στους παίκτες του Απόλλωνα.

Αν και… αδιάφορα είναι τα παιχνίδια για τον Απόλλωνα, αυτά της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για τον β΄ όμιλο, εντούτοις, είτε με ομάδες που κινδυνεύουν είτε με ομάδες που δεν έχουν στόχους, οι «κυανόλευκοι» δείχνουν να ξέρουν τον τρόπο για να παίρνουν αποτελέσματα.

Κάτι που φάνηκε και χθες (3/4), στο «Αμμόχωστος» απέναντι στον Οθέλλο Αθηαίνου. Ο Ισπανός κόουτς χρησιμοποίησε και βασικούς παίκτες και ποδοσφαιριστές που δεν τράβηξαν αρκετό κουπί στην τρέχουσα σεζόν, καταφέρνοντας με σκόρερ τον Σπόλιαριτς να περάσουν νικηφόρα από το γήπεδο της Λάρνακας και να αυξήσουν τη διαφορά στην κορυφή του β΄ ομίλου.

Ο Απόλλωνας με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου του β΄ ομίλου είναι στην 1η θέση με 49 βαθμούς και βλέπει σε απόσταση ασφαλείας τις υπόλοιπες ομάδες, δη τη συμπολίτιδα ΑΕΛ στη 2η θέση να έχει 41 βαθμούς.

Η προσοχή στον Απόλλωνα, πλέον, 7 μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με την Πάφος FC, είναι στραμμένη στους παίκτες που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις, προβλήματα τραυματισμών. Κυρίως για Σαγκάλ και Βαλμπουενά, αν και για τον τελευταίο ο κόουτς χθες δήλωσε πως θα είναι πανέτοιμος για τη μάχη στο «Στέλιος Κυριακίδης.



gazzeta.gr