Το μυαλό όλων στον Απόλλωνα κινείται σε ρυθμούς… Κυπέλλου, αφού την ερχόμενη Τετάρτη (10/4) θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός με την Πάφο. Ωστόσο, αγωνιστικά, προέχει το πρωτάθλημα, στο οποίο ο Απόλλωνας θα παίξει για τη νίκη.

Σε 8 μέρες από σήμερα, συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη (10 Απριλίου) είναι προγραμματισμένος ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ της Πάφος FC και του Απόλλωνα.

Στον Απόλλωνα περιμένουν πως και πως εκείνη τη μέρα, το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης, ούτως ώστε η χρονιά για τη Λεμεσιανή ομάδα κρίνεται μέσω αυτό του θεσμού για την τρέχουσα σεζόν.

Παρόλα αυτά, στη… μέση, είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, για τα μπαράζ για τον β΄ όμιλο, όπου σήμερα και ώρα 19:00 ο Απόλλωνας θα φιλοξενηθεί στο «Αμμόχωστος» από τον Οθέλλο Αθηαίνου.

Αν και είμαστε μία βδομάδα πριν το ένα από τα δύο μεγάλα παιχνίδια του Απόλλωνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου, ο προπονητής, Πάμπλο Ματσίν, όπως έχει συνηθίσει σε αυτή τη β΄ φάση, αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με παίκτες που έχουν τραβήξει αρκετό κουπί στην τρέχουσα σεζόν, καθώς και με παίκτες με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Σίγουρα, όμως, θα θελήσει να δει και κάποια πράγματα, σχηματισμούς, τακτικές, που ίσως του φανούν χρήσιμα στα δύο ραντεβού της ημιτελικής φάσης απέναντι στην Πάφος FC.

Ο στόχος για τον βραδινό αγώνα, φυσικά, είναι η νίκη, μιας και ο Ισπανός κόουτς το δηλώνει συνεχώς, αλλά και το δείχνει, δεν θέλει να χάνει ακόμη και σε παιχνίδια… αδιάφορα, μιας και θέλει να περάσει για τα καλά στους παίκτες τη νοοτροπία νικητή.

Οι Σαγκάλ, Σιέλβικ, Μαλεκκίδης, Βαλμπουενά λογικά δεν θα είναι στη διάθεση Ματσίν για τον σημερινό αγώνα.



gazzeta.gr