Μετά τον Γιάνικ Σίνερ, ένας ακόμη Ιταλός απέσυρε τη συμμετοχή του από το Internazionali BNL d’Italia, λόγω ασθένειας όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Τετάρτη, με τον Ματεό Μπερετίνι να αφήνει το τουρνουά μια μέρα πριν από την πρεμιέρα του κόντρα στον συμπατριώτη του, Στέφανο Ναπολιτάνο. 

Αυτό θα ήταν το μόλις 4ο τουρνουά στη σεζόν για τον Μπερετίνι, μετά από το τουρνουά στο Μαρακές, όπου είχε κατακτήσει τον τίτλο, με την καλύτερη πορεία του Ιταλού στη Ρώμη να είναι το 2020 όπου είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. 

“Δεν είμαι έτοιμος να παίξω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο”, είπε ο Μπερετίνι. “Δοκίμασα τα πάντα γιατί αυτό το τουρνουά είναι ιδιαίτερο για μένα. Πρέπει να αφήσω την καρδιά μου και να χρησιμοποιήσω το μυαλό μου λίγο περισσότερο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η υγεία μου και να μην τραυματισμό ξανά έτσι ώστε να μην μείνω μακριά από τα γήπεδα για μήνες.”

Τη θέση του Μπερετίνι στο τουρνουά θα πάρει ο lucky loser Τζέι Τζέι Γουλφ που θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Ναπολιτάνο. 





tennis24.gr