«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Αγαπάω την γυναίκα και τα παιδιά μου και οι τρεις να μείνουν έξω», είναι τα λόγια του 34χρονου.

Οι κραυγές της αδελφής του θύματος υπερκαλύπτουν τα πάντα, όσο η 32χρονη Ελένη που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του, ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του πατέρα της.

Ο δικηγόρος του 34χρονου από την πλευρά του υποστήριξε πως οι ισχυρισμοί της κοπέλας, ότι δηλαδή την βίασε, την περιέλουσε με χλωρίνη και την χτύπησε με σίδερο δεν επιβεβαιώθηκαν από την ιατροδικαστική εξέταση.

«Τα μόνα που αναφέρονται είναι οι εκχυμώσεις στο σώμα».

«Τα παιδιά μας έκλαιγαν και κρυβόντουσαν»

«Σκέφτομαι τα παιδιά που κλαίγανε και κρυβόντουσαν κάτω από το τραπέζι. Προσπαθούσα να ξεφύγω. Μου είχε πετάξει το κινητό στη λεκάνη».

Οι περιγραφές της συγκλονίζουν αλλά η εικόνα μιλά από μόνη της. Προκαλεί θυμό, οργή, πόνο και ανακούφιση πως αυτός ο άνθρωπος, πατέρας ενός 6χρονου αγοριού και ενός 3χρονου κοριτσιού, προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

«Τέτοιοι άνθρωποι να μην κυκλοφορούν έξω. Κρίμα να πεθαίνουν γυναίκες από τέτοια τέρατα», είπε η αδελφή του θύματος.

«Μαμά! Ο μπαμπάς στο έκανε;»

«Ο μικρός ρωτούσε ο μπαμπάς τα έκανε;».

Δεν τον σταμάτησε ούτε αυτό, ότι δηλαδή ο 6χρονος γιος του τον ρωτούσε γιατί χτυπά τη μαμά. Είναι εξοργιστικό πως ο 34χρονος στην αποκλειστική συνέντευξη του στο LIVE NEWS είπε πως ό,τι έκανε το έκανε για την τιμή των παιδιών του.

«Οι πράξεις της συζύγου εννοώ ότι πρόσβαλε μονάχα τα παιδιά μου. Εγώ το έκανα όχι για προσωπικούς μου λόγους με αυτήν. Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι αλλά την αγαπώ. Την αγαπώ, πάντοτε την αγάπαγα. Τιμώ το στεφάνι μου, αγαπώ τα παιδιά μου. Γίνανε όλα για την προσβολή των παιδιών μου».

Σύμφωνα με την 32χρονη, τα τελευταία 3 χρόνια οι εκρήξεις του συζύγου της ήταν συχνές με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα που ο 34χρονος εκτόνωσε όλη την οργή του πάνω στην 32χρονη.

«Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… βγήκα εκτός εαυτού. Εκτός ορίων. Ζητώ συγγνώμη προς όλες τις γυναίκες του κόσμου, της δημιουργίας, από την γυναίκα μου, την κόρη μου και είσαστε όλες υπέροχες», είχε πει ο 34χρονος.

«Είδα την γυναίκα του χτυπημένη»

Αφού όλη την νύχτα την έδερνε και της έκανε βασανιστήρια στο μπάνιο, κάλεσε έναν φίλο του στις 7.30 το πρωί για να τον βοηθήσει να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

«Δουλεύουμε μαζί. Στις 7:30 με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε βοήθεια. Συγκεκριμένα μου είπε να πάω σπίτι του και αφού πήγα, είδα την γυναίκα του χτυπημένη, σε μαύρο χάλι. Μου ζήτησε να τον βοηθήσω να την πάμε στο νοσοκομείο, αμέσως δέχτηκα».

Η μοναδική του έγνοια ήταν να μην μαθευτεί στη γειτονιά. Έτσι δεν την πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο αλλά διένυσε 50 χιλιόμετρα από το Άργος μέχρι το νοσοκομείο Τρίπολης.

«Μπήκαμε στο αμάξι του και πήγαμε στο νοσοκομείο Τρίπολης αφού δεν ήθελε ο 34χρονος να πάμε στα νοσοκομεία της περιοχής. Δεν ήξερα τι συμβαίνει στην οικογένεια του και κατά τη διαδρομή του ζήτησα τον λόγο για την κατάσταση της γυναίκας του. Αυτός μου απάντησε πως η γυναίκα του έκανε πλάτες στη νύφη του και δεν του το είχε πει. Το κακό είναι ότι ο 34χρονος σήκωσε χέρι στην γυναίκα του. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω», πρόσθεσε ο συνάδελφός του.

Ο 34χρονος, ο οποίος νωρίτερα προφυλακίστηκε, κατηγορείται για τη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και τον βιασμό της 32χρονης.



megatv.com