Ο Άρης πρόκειται να αντιμετωπίσει την Ομόνοια (25/2, 19:00) στην πρεμιέρα των play offs και θα έχει μια παραπάνω πίεση ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο Σπιλέφσκι πέρα από τη δυσκολία του ματς καλείται να διαχειριστεί και τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Από τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μπαίνει στη β΄ φάση του πρωταθλήματος ο περσινός τροπαιούχος Άρης Λεμεσού.

Η ώρα 19:00 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της β΄ φάσης για τον α΄ όμιλο ο Άρης φιλοξενεί στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Ομόνοια.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι αυτή τη στιγμή είναι στη 2η θέση με 56 βαθμούς, έχοντας σε απόσταση 7 βαθμών την 5η Ομόνοια (49 βαθμούς), ενώ ο Άρης είναι στους πλην 3 βαθμούς από την κορυφή, όπου είναι ο ΑΠΟΕΛ με 59.

Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα οι παίκτες του Άρη θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι που τους ενδιαφέρει, αυτό που θα γίνει η ώρα 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ. Φυσικά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αγώνα στη Λάρνακα, ο Άρης θα έχει επιπλέον πίεση για να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Ομόνοιας.

Είναι μονόδρομος για την ελαφρά ταξιαρχία το 19ο τρίποντο σήμερα, για να μπει και ιδανικά στη β΄ φάση του πρωταθλήματος, αλλά και για να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή και εάν βολέψει και χάσει ο ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση να πιάσει και κορυφή, έστω και με συγκάτοικο ο Άρης.

Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ενόψει της βραδινής αναμέτρησης ο κόουτς του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μποάκι και Στρούσκι, καθώς και στους τιμωρημένους Μπράουν και Σουμάνσκι



gazzeta.gr