Η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Βασίλη Τολιόπουλου ήταν ο πυλώνας του αγωνιστικού σχεδίου του Άρη ενόψει της επόμενης χρονιάς και πλέον οι «κίτρινοι» φουλάρουν για την απόκτηση του Λευτέρη Μαντζούκα ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Το σπουδαιότερο για τους «κίτρινους» είναι ότι δεν θα χρειαστεί να κοιτάξουν τα εναλλακτικά αγωνιστικά πλάνα τους, αλλά να εστιάσουν στο αρχικό. Βασική προϋπόθεση για την εκτέλεση αυτού ήταν η παραμονή του Βασίλη Τολιόπουλου, αυτή επικυρώθηκε κι έτσι θα προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις. Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι ένας εκ των βασικών στόχων. Ο 21χρονος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, δεν βρίσκεται στο πλάνο του Εργκίν Αταμάν κι αυτό φαίνεται μέσα από τη μη χρησιμοποίησή του.

Ο Άρης γνωρίζει τα δεδομένα της υπόθεσης, στην πραγματικότητα έχει κάνει focus σε αυτή και εκτιμά ότι ο νεαρός παίκτης είναι θετικός στην κατεύθυνση μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και ο Προμηθέας Πατρών, αλλά στο μυαλό του Λευτέρη Μαντζούκα, ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο. Οριστική εξέλιξη στην υπόθεση αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και πρωτίστως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η σχέση του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.



gazzeta.gr