Η προσθήκη τέταρτου κεντρικού αμυντικού είναι η κίνηση η οποία – βάσει αγωνιστικού πλάνου – βρίσκεται σε καθεστώς προτεραιότητας στον Άρη ειδικά από τη στιγμή που ο Άντρε Γκρέι φέρεται να έχει ζητήσει την παροχή μιας ακόμη ευκαιρίας.

Η επικύρωση της συμφωνίας με τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον και η οριστική συμφωνία με τον Λορέν Μορόν για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων θα ανεβάσουν τον αριθμό των μεταγραφικών κινήσεων του Άρη στις «13» καθώς ήδη έχουν αποκτηθεί οι Χουτεσιώτης, Φατόρε, Φεράρι, Ματαρίτα, Αηδόνης, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Σαβέριο, Μενέντες, Ζαμόρα.

Καθώς οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Γιάκουμπ Μπράμπετς μέσα από την απόρριψη της πρότασης του Παναθηναϊκού, πλέον το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Άρη εστιάζεται στην απόκτηση ενός ακόμη στόπερ ο οποίος θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στο κέντρο της άμυνας. Αυτή είναι τουλάχιστον η αρχική σκέψη και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται οι «κίτρινοι» κρίνοντας από τον τρόπο λειτουργίας τους στην αγορά.

Με διαδοχικά δημοσιεύματα, τα πολωνικά media διατηρούν την περίπτωση του Λίντσεϊ Ροζ στο προσκήνιο. Το Gazzetta έχει καταθέσει τα δεδομένα της περίπτωσης του 31χρονου στόπερ όπου ο οικονομικός παράγοντας καλύπτει την εστία διαφωνίας. Ξεκινώντας από το συμβόλαιο των 500.000 ευρώ που έχει ο ποδοσφαιριστής στη Λέγκια Βαρσοβίας, την απροθυμία της τελευταίας στην καταβολή αποζημίωσης και συνεχίζοντας στη μεγάλη οικονομική διαφορά που διαπιστώθηκε στη φιλολογική συζήτηση του εκπροσώπου του παίκτη με τον Άρη ως προς τις ετήσιες απολαβές του, όταν εξετάστηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Κλ. Βικελίδης». Εν τέλει, η περίπτωση του Ροζ δεν απορρίφθηκε ποτέ – ενδεχομένως μάλιστα η κάθε πλευρά να δοκιμάσει τις αντοχές και την επιμονή της άλλης – αλλά πρέπει να δημιουργηθούν οι οικονομικές προϋποθέσεις για μια νέα συζήτηση.

Ο Άντρε Γκρέι θέλει ευκαιρία και «φρενάρει» την απόκτηση κι άλλου φορ!

Στην κορυφή της επίθεσης, το αρχικό αγωνιστικό πλάνο είχε ως βασικό άξονα την αποδέσμευση του Άντρε Γκρέι ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με συνολικές απολαβές περί των 1.8 εκατ. ευρώ. Καθώς ήταν διάχυτη η αίσθηση ότι ο Τζαμαϊκανός θα λάμβανε προσφορές από ομάδες της Championship και κατ’ επέκταση θα δημιουργούνταν οι προϋποθέσεις αποχώρησής του, παράλληλα της υπόθεσης του Λορέν Μορόν, ο Άρης προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Ματέι Βίντρα με την προοπτική αποδέσμευσης του τελευταίου από τη Βικτόρια Πλζεν.

Αυτή τη στιγμή ο Άντρε Γκρέι δεν δείχνει «ζεστός» στο σενάριο αποχώρησής του από την ομάδα. Μπορεί να μην έχει στα χέρια του την πρόταση την οποία ενδεχομένως περίμενε, εκτιμά όμως ότι θα πρέπει η ομάδα να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία. Σε περίπτωση μη αλλαγής των δεδομένων στην περίπτωση του Γκρέι, το σενάριο προσθήκης κι άλλου επιθετικού (πλην του Μορόν) μοιάζει απίθανη.



gazzeta.gr