Τα προβλήματα τραυματισμού συρρίκνωσαν το rotation του Γιάννη Καστρίτη ο οποίος θα ξέρει εντός των επόμενων ωρών αν μπορεί να υπολογίζει τους Διαμαντή Σλαφτσάκη και Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς στο ντέρμπι (18/11, 20:15) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λετονός φόργουορντ ήδη συμπλήρωσε έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης έπειτα από το βαρύ διάστρεμμα που αποκόμισε στη 2η αγωνιστική του Eurocup και στον αγώνα με τη Λιετκαμπέλις. Για την ακρίβεια έχει χάσει διψήφιο αριθμό αγώνων και κρίνοντας από την πρόσφατη τοποθέτηση του Γιάννη Καστρίτη, ακόμη δεν είναι έτοιμος για την επιστροφή του. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου αλλά καλά-καλά δεν έχει μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων, οπότε μοιάζει αδύνατο να προλάβει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης είναι εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες και συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες επιστροφής. Η κατάσταση του έμπειρου φόργουορντ θα αξιολογηθεί στις επόμενες ώρες και αναλόγως θα αποφασιστεί αν θα επιστρέψει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ή στον ευρωπαϊκό αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Ουλμ στο Nick Galis Hall.



gazzeta.gr