Στον Ασπρόπυργο λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα σήμερα το πρωί έφτασαν σε εγκαταστάσεις πρατηρίου υγρών καυσίμων – όπου ακριβώς πίσω από αυτό υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης πολλών φορτηγών και βυτιοφόρων – δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού με τέσσερα άτομα να βρίσκονται πάνω σε αυτές.

Και τα τέσσερα αυτά άτομα φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη και κρατούσαν όπλα στα χέρια. Αρχικά ακινητοποίησαν οι δύο από τους τέσσερις τους υπαλλήλους του πρατηρίου και οι άλλοι δύο στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το σημείο στάθμευσης των βυτιοφόρων.

Στο χώρο στάθμευσης ακινητοποιήσαν έναν ακόμη άνδρα – πιθανότητα ήταν ο φύλακας του χώρου –  και με εύφλεκτο υλικό προχώρησαν στον εμπρησμό δύο φορτηγών.

Μάλιστα, την στιγμή που παραδόθηκαν τα δύο φορτηγά στις φλόγες σημειώθηκε μία πάρα πολύ ισχυρή έκρηξη, η οποία μάλλον προκλήθηκε από τα καύσιμα των φορτηγών, καθώς δεν έχει βρεθεί κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Στο σημείο έφθασε η πυροσβεστική και έσβησε γρήγορα την πυρκαγιά κι έτσι δεν επεκτάθηκε. Στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο πλαστικά μπιτόνια που είχαν μέσα υπολείμματα βενζίνης και είναι αυτά που χρησιμοποιήσαν οι τέσσερις δράστες.

megatv.com