Προς το τέλος της φαίνεται πως πλησιάζει η παρουσία του Εντέν Αζάρ στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ να έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει τους δρόμους της με τον Βέλγο.

Στα όριά τους φαίνεται πως έχουν φτάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Εντέν Αζάρ, με άπαντες στο κλαμπ να επιθυμούν διακαώς την αποχώρηση του Βέλγου.

Όπως αποκαλύπτει το «Relevo», σε πρόσφατη συνάντηση κορυφής μεταξύ των Φλορεντίνο Πέρεθ, Κάρλο Αντσελότι και Χοσέ Άνχελ Σάντσες (CEO των Μαδριλένων) πάρθηκε η κοινή απόφαση για διαζύγιο με τον 32χρονο επιθετικό, ακόμα κι αν χρειαστούν… δραστικά μέτρα.

Αν και το ιδεατό σενάριο θα ήταν η μεταγραφή του σε κάποιο άλλο κλαμπ, στη Μαδρίτη γνωρίζουν πως ίσως αναγκαστούν να τερματίσουν το συμβόλαιό του και να του πληρώσουν το οφειλόμενα έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Βέλγος άλλωστε από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει πως σκοπεύει να εκπληρώσει την τελευταία του σεζόν με τους Μερένγκες, παρά τις προτάσεις που φέρεται να έχει τόσο από τη Σαουδική Αραβία αλλά και από το MLS.

Το μόνο δεδομένο προς το παρόν είναι πως οι ιθύνοντες της Ρεάλ θα σπρώξουν τον Αζάρ προς την έξοδο μέσα στο επόμενο διάστημα, με στόχο να θέσουν οριστικό τέλος στην καταστροφική του θητεία στην ισπανική πρωτεύουσα.gazzeta.gr