Όσο το μέλλον του Μπρουκ Λόπεζ παραμένει άγνωστο, οι Μιλγουόκι Μπακς βλέπουν στον Κρίστιαν Γουντ την ιδανική επιλογή για τον αντικαταστάτη του.

Το φετινό καλοκαίρι φέρνει το Μιλγουόκι αντιμέτωπο με την unrestricted free agency και συγκεκριμένα την περίπτωση του Μπρουκ Λόπεζ. Ο Splash Mountain έχει στα χέρια του τη δυνατότητα να αναζητήσει τον μνηστήρα εκείνο που θα διεκδικήσει την απόκτησή του καλύπτοντας το ποσό του συμβολαίου με τους Μπακς.

Η επιθυμία των Μπακς αυτή τη στιγμή είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ. Άλλωστε πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν που τον έφερε στην τρίτη θέση για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς, με 15.9 πόντους μέσο όρο και 37.4% από το τρίποντο, ενώ ήταν το σημείο-κλειδί για πολλούς αγώνες των «ελαφιών».

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι άνθρωποι των Μπακς έχουν… stand by την εναλλακτική τους. Όπως αναφέρεται από το Clutch Points, ο Κρίστιαν Γουντ των Μάβερικς είναι ο παίκτης που έχει περάσει στο μικροσκόπιο και απασχολεί τον Γκρίφιν και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο που εξετάζει την επιστροφή του (από το 2018/19). Ο ίδιος μέτρησε 16.6 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 1.1 μπλοκ σε 67 παιχνίδια με το Ντάλας και αναμένεται να βγει στην αγορά μετά την τριετή θητεία δίπλα στον Λούκα Ντόντσιτς.



gazzeta.gr