Ο Στέφανος Τστισιπάς θα κλείσει ξανά το πρόγραμμα στο κεντρικό court Pista Rafa Nadal, κόντρα στον Ισπανό και Νο72 του κόσμου, Ρομπέρτο Καρβάλες Μπαένα σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει περίπου στις 19:00 GR. 

Τσιτσιπάς και Μπαένα θα βρεθούν για 3η φορά στην καριέρα τους και πάλι σε χωμάτινη επιφάνεια, με τον Έλληνα τενίστα να έχει επικρατήσει τόσο το 2018 στα προημιτελικά του Εστορίλ, όσο και στη φάση των “64” στο περσινό Roland Garros.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης θα ξεκινήσει (12:00 GR) με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ να αντιμετωπίζει τον Κάμερον Νόρι, ενώ στη συνέχεια θα μπουν στο court οι Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Ντούσαν Λάγιοβιτς. 

Περίπου στις 17:00 GR θα ξεκινήσει και ο αγώνας του Τζόρνταν Τόμπσον απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να προηγείται αυτό του Τσιτσιπά κόντρα στον Μπαένα. 

Στο Pista Andres Gimeno το πρόγραμμα θα ανοίξουν (12:00 GR) οι Ματέο Αρνάλντι και Μάρκο Τρανιελίτι, στη συνέχεια θα γίνει η αναμέτρηση του Φαμπιάν Μαροζάν με τον Φακούντο Ντίαζ Ακόστα με το νικητή να αντιμετωπίζει στα προημιτελικά έναν εκ των Τσιτσιπά και Μπαένα, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι στο δεύτερο μεγαλύτερο court ο Άλεξ ντε Μινόρ θα παίξει κόντρα στον Άρθουρ Φις.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)



tennis24.gr