Δεύτερη διαδοχική νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά του Barcelona Open για τον Κάσπερ Ρουντ, που δε συνάντησε προβλήματα απέναντι στον Τζόρνταν Τόμπσον, και τον κέρδισε με 6-1, 6-4, μετά από μία ώρα και 14 λεπτά αγώνα στην Pista Rafa Nadal.

Ο 25χρονος Νορβηγός είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, και δίκαια έφτασε στην επικράτηση, που τον φέρνει στην τελική 8άδα της ATP 500 διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Αντίπαλός του θα είναι ο Ματέο Αρνάλντι, που ήδη μετρά τρεις νίκες.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο φιναλίστ του Μόντε Κάρλο προστάτεψε το service του καθ’ όλη τη διάρκειά του, και δεν ήρθε ποτέ αντιμέτωπος με BP. Ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις μισές ευκαιρίες του (3/6), είχε τέσσερις άσους και μόλις ένα διπλό σφάλμα.

Στα ματς που προηγήθηκαν, ο Ιταλός επερχόμενος αντίπαλός του επικράτησε του qualifier, Μάρκο Τρουνγκελίτι, με 6-3, 6-0, ενώ ο Ντούσαν Λάγιοβιτς νίκησε τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 7-6(10), 3-6, 6-1, στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της ημέρας ως τώρα στη Βαρκελώνη.

Ο Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί επιβλήθηκε επίσης δύσκολα του Μπράντον Νακασίμα με ανατροπή στα set (3-6, 7-6(5), 6-4), και ο Κάμερον Νόρι ξεπέρασε το εμπόδιο του “γηπεδούχου” Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ νικώντας με 6-4, 6-3.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)





tennis24.gr