Για την επιστροφή του στα κορτ προετοιμάζεται πυρετωδώς ο Ράφα Ναδάλ, που ήταν στην κλήρωση του επερχόμενου Barcelona Open, ενώ μέσω του protected ranking είναι και στο κυρίως ταμπλό, και έμαθε τους πρώτους αντιπάλους του, αλλά και το πιθανό μονοπάτι του.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος Ισπανός θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του από τον 1ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης στη γενέτειρά του, και θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Φλάβιο Κομπόλι. Αν τα καταφέρει στην πρεμιέρα, τότε λογικά θα διασταυρωθεί με τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Εφόσον κάνει το 2/2 στη Βαρκελώνη ο πολυνίκης του τουρνουά, τότε στον τρίτο γύρο θα παίξει μ’ έναν εκ των Αλεξέι Ποπίριν και Άρθουρ Φις, ενώ στα προημιτελικά το φαβορί για να βρίσκεται εκεί είναι ο Ούγκο Αμπέρ, με τον οποίο δεν έχει αναμετρηθεί ποτέ.

Σε περίπτωση που περάσει με επιτυχία και από τα προημιτελικά, ο Ναδάλ θα βρει στην 4άδα είτε τον Κάρλος Αλκαράθ, είτε τον Στέφανο Τσιτσιπά, με βάση λογικής και ranking. Στον τελικό ενδέχεται να βρίσκεται ένας εκ των Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάσπερ Ρουντ.

Το πιθανό μονοπάτι του Ναδάλ:
1R: Κομπόλι
2R: Ντε Μινόρ
3R: Ποπίριν/Φις
QF: Αμπέρ
SF: Αλκαράθ/Τσιτσιπάς
F: Ρούμπλεφ/Ρουντ





tennis24.gr