Γνωστοί έγιναν οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι, αλλά και το μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο επερχόμενο Barcelona Open (15-21/4). Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσεις τις προσπάθειές του από το 2ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης, έχοντας bye στον 1ο γύρο.

Εκεί θα συναντήσει έναν εκ των Σεμπάστιαν Όφνερ και Πάβελ Κοτόφ, και αν έχει νικηφόρα πρεμιέρα τότε στην επόμενη φαση ενδέχεται να παίξει με τον Λορένζο Μουζέτι. Εφόσον γίνει το 2/2 και προκριθεί στα προημιτελικά, δεν αποκλείεται να παίξει με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Σε περίπτωση που πετύχει την τρίτη διαδοχική του νίκη στη Βαρκελώνη, ο No12 του κόσμου διασταυρώνεται με τον No4 του ταμπλό, Άλεξ Ντε Μινόρ, στην 4άδα, ενώ στο ίδιο τέταρτο με τον Αυστραλό είναι και ο Ράφα Ναδάλ, που αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.

Φαβορί για τον τελικό είναι ο Νο2 του ταμπλό, Αντρέι Ρούμπλεφ, αλλά και ο Κάσπερ Ρουντ, με τον οποίο ίσως συναντηθούν στα ημιτελικά. Θυμίζουμε, πως πέρυσι ο Τσιτσιπάς έφτασε ως τον τελικό της διοργάνωσης, όπου και ηττήθηκε από τον Κάρλος Αλκαράθ με 6-3, 6-4.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά:
1R: Bye
2R: Όφνερ/Κότοφ
3R: Μουζέτι
QF: Αλκαράθ
SF: Ντε Μινόρ
F: Ρούμπλεφ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Αλκαράθ-Τσιτσιπάς
Ντε Μινόρ-Αμπέρ
Ρουντ-Μπάες
Ρούμπλεφ-Χατσάνοφ





tennis24.gr