Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί απέναντι στον αριστερόχειρα Αργεντινό και Νο53 του κόσμου, Φακούντο Ντίαζ Ακόστα, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει περίπου στις 17:00 GR και θα είναι η προτελευταία στο κεντρικό court Pista Rafa Nadal. 

O Έλληνας τενίστας θα συναντήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Αργεντινό, ο οποίος προέρχεται από 3 νίκες κόντρα στους Ρινκόν, Τσόριτς και Μαροζάν, με τον Τσιτσιπά να στοχεύει σε μια νίκη που θα τον φέρει για 4η φορά στα ημιτελικά του Barcelona Open. 

Το πρόγραμμα των προημιτελικών της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 13:30 GR με την αναμέτρηση του Κάμερον Νόρι κόντρα στον Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Ματέο Αρνάλντι απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ, με τον Νορβηγό να θέλει τη ρεβάνς από τον περσινό αποκλεισμό του στη Μαδρίτη από τον Ιταλό. 

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Άρθουρ Φις θα παίξει κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς, στην 3η μεταξύ τους αναμέτρηση (όλες σε χώμα) με τους δύο παίκτες να έχουν από μια νίκη, με την πιο πρόσφατη να είναι αυτή του Σέρβου τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μπουένος Άιρες.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)



tennis24.gr