Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Φρανκ Κεσί βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Αχλί και η Μπαρτσελόνα δεν θα ήταν αρνητική να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η Αλ Αχλί ετοιμάζει δελεαστική προσφορά για τον Φρανκ Κεσί της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την καταλανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ακόμη η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση ούτε στην ομάδα ούτε στον ίδιο. Οι Καταλανοί θα αξίωναν ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Η Αλ Αχλί σκοπεύει να δώσει στον 26χρονο Ιβοριανό κεντρικό μέσο διπλάσια χρήματα απ’ όσα έχει λαμβάνειν στην Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή, αλλά εκείνος και ο ατζέντης του ξεκαθάρισαν πως θα ήθελαν περισσότερα για να πουν το «ναι».

Ο ίδιος θέλει να μείνει στην ομάδα της Καταλονίας, αλλά αν δεν βρίσκεται στα σχέδιά της, δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει. Θα προτιμούσε βέβαια να πάει σ’ ένα πρωτάθλημα, όπως η Bundesliga και η Premier League, όμως αν φτάσει μία προσφορά από την Αραβία θα την εξετάσει. Όλες οι επιλογές εξετάζονται για κείνον, εκτός από την επιστροφή του στην Ιταλία, που θεωρεί πως είναι ένα κεφάλαιο, που έκλεισε για κείνον.

Φέτος, ο Φρανκ Κεσί πραγματοποίησε 43 συμμετοχές με τους Καταλανούς σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 1.801 αγωνιστικά λεπτά.



gazzeta.gr