Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ έχουν… πέραση στην Ισπανία, με τον Χουάντσο να μπαίνει και αυτός στη λίστα των παικτών που έχουν πρόταση από την Μπαρτσελόνα!

Το σίριαλ με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ μπορεί να συνεχίζεται, με την Μπαρτσελόνα να έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη. Ωστόσο και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο αδερφός του δηλαδή βρίσκεται στο στόχαστρο των Καταλανών.

Ο γνωστός και ως «Bo Cruz» ήταν ο πρωταγωνιστής του περσινού τελικού στο EuroBasket, έχει στα χέρια του πρόταση σύμφωνα με ισπανικά μέσα από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα υπάρχει διορία ώστε να απαντήσει και σε περίπτωση που απορρίψει την πρόταση να προχωρήσει η Μπάρτσα στο plan-b.

Την περσινή σεζόν ο 27χρονος φόργουορντ μέτρησε σε 42 παιχνίδια με τους Ράπτορς, 2.9 πόντους και ακριβώς τον ίδιο αριθμό ριμπάουντ, στα περίπου 15 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ. Βέβαια το ενδεχόμενο απόκτησής του πιθανότατα να σημαίνει ότι θα βρεθεί και λύση με τον Νίκολα Μίροτιτς, καθώς διαφορετικά θα συνυπάρχουν δύο τεράστια συμβόλαια στη θέση «4».

Θυμίζουμε ότι για τον αδερφό του υπάρχει μεν το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, όμως η Ρεάλ που διατηρεί τα δικαιώματά του έχει το δικαίωμα να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά στην Ισπανία.





gazzeta.gr