Τα παρόμοια χρώματα των ομάδων μπέρδεψαν τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα οι οποίοι κατά την άφιξη του πούλμαν της ομάδας τους ξεκίνησαν να ρίχνουν αντικείμενα νομίζοντας ότι πρόκειται για το πούλμαν της Παρί Σεν Ζερμέν.

Με μια μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να επικρατήσει της Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη με 4-1 και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ για μια θέση στον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Η βραδιά για τους «μπλαουγκράνα» δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά και μάλιστα όλα ξεκίνησαν από νωρίς, όταν οι ίδιοι τους οι φίλαθλοι τους μπέρδεψαν με τους ποδοσφαιριστές της Παρί. Πιο συγκεκριμένα, κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας της Τσάβι, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ξεκίνησαν να ρίχνουν αντικείμενα προς το πούλμαν της ομάδας τους, νομίζοντας ότι πρόκειται για εκείνο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αποδείχθηκε, η βραδιά δεν ξεκίνησε θετικά έτσι και αλλιώς για την Μπαρτσελόνα η οποία στη συνέχεια, παρότι προηγήθηκε νωρίς, είδε τον Αραούχο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και την Παρί να φέρνει «τούμπα» το παιχνίδι και να εξασφαλίζει την πρόκριση…





gazzeta.gr