Στον πρώτο του αγώνα στο tour, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο 2ο γύρο του Australian Open, ο Φράνσις Τιαφό ξεπέρασε σχετικά ελεγχόμενα το εμπόδιο του συμπατριώτη του, Άλεξ Μίκελσεν για το 2ο γύρο του Dallas Open το βράδυ της Πέμπτης.

Το Νο1 του ταμπλό στο indoor τουρνουά του Τέξας, ανέτρεψε το προβάδισμα του αντιπάλου του στο εναρκτήριο σετ και επικράτησε 6-4, 6-3 του qualifier Αμερικανού, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον 34ο προημιτελικό της καριέρας του στο ATP Tour.

Ο 26χρονος Τιαφό, δέχθηκε δύο breaks στο σερβίς του ενώ κατάφερε να πετύχει πέντε στο σερβίς του Μίκελσεν, φτάνοντας στη νίκη μετά από 1 ώρα και 18 λεπτά αγώνα.

Στα προημιτελικά της Παρασκευής, ο δυναμικός Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον επίσης συμπατριώτη του, Μάρκος Γκιρόν.

Ξεκούραστη πρόκριση στα προημιτελικά πήρε ο Αντριάν Μαναρινό, μετά την απόσυρση του Γιοσιχίτο Νισιόκα από τον τελευταίο αγώνα για το 2ο γύρο της διοργάνωσης. Ο αριστερόχειρας Γάλλος, Νο4 του ταμπλό και πιθανός αντίπαλος του Τιαφό στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τον Τζέιμς Ντάκγουορθ για μια θέση στην 4αδα.

Νωρίτερα την Πέμπτη, Τόμπσον και Κέπφερ πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά με νίκες επί των Κούντλα και Χιτζικάτα αντίστοιχα, με τον Αυστραλό να αντιμετωπίζει τον Μπεν Σέλτον και τον Γερμανό να τίθεται αντιμέτωπος με το Νο2 του ταμπλό, Τόμι Πολ στα προημιτελικά της Παρασκευής.

 

 

DALLAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-8h)

 



tennis24.gr