Το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής της Elite League μοιράστηκε στα δύο, με τον Ιατρίδη και τον Σκορδίλη να αναδεικνύονται σε κορυφαίοι των αγώνων.

Η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Elite League ολοκληρώθηκε, με τη δράση του Σαββάτου (4/2) όπου και πραγματοποιήθηκαν όλα τα παιχνίδια, να προσφέρει για μία ακόμη φορά συναρπαστικό θέαμα.

Το βραβείο του MVP μάλιστα, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μοιράστηκε ανάμεσα σε δύο παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης όσο και ο Γάιος Σκορδίλης, αναδείχθηκαν ως οι πολυτιμότεροι παίκτες των αγώνων.

Ο Ιατρίδης, βοήθησε την Ελευθερούπολη να πάρει μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παπάγου με 76-71, έχοντας συνολικά 12 πόντους (4/5 τρίποντα) με 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 28:08 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη, ο Σκορδίλης από πλευράς του βρήκε 19 πόντους (8/12 δίποντα, 3/3 βολές) ενώ παράλληλα μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και πήρε 3 κλεψίματα σε 24:39 εντός παρκέ, για το διπλό του Μίλωνα κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη.





gazzeta.gr