Η ΕΟΚ έκανε γνωστό το προπονητικό επιτελείο του Δημήτρη Ιτούδη ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις Φιλιππίνες και λίγο πριν από το πρώτο φιλικό με την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, η Ομοσπονδία έκανε γνωστή τη σύνθεση του προπονητικού επιτελείου.

Συγκεκριμένα στο προπονητικό κομμάτι, μαζί του είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Σάββας Καμπερίδης, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Μάριος Μπατής. Στο καίριο κομμάτι της φυσικής κατάστασης των παικτών, υπεύθυνοι για τα σχετικά προγράμματα, είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος με τον Νίκο Παπαβασιλείου.

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου είναι ο Ζακ Μελάγιες, ενώ η ομάδα των φυσιοθεραπευτών αποτελείται από τους Βαγγέλη Μπενάτο, Παναγιώτη Μπουτοβίνο και Κοσμά Κοντογιάννη.

Η Εθνική αναχωρεί την Τρίτη 1/8 για τη Λουμπλιάνα όπου μία μέρα αργότερα (2/8) θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Σλοβενία. Την Πέμπτη (4/8) θα υποδεχθεί την παρέα του Ντόντσιτς στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου θα τιμηθεί και ο Νίκος Γκάλης. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το τουρνουά Ακρόπολις (8-10/8, με Ιταλία και Σερβία) πριν την αναχώρηση στις 15/8 για το Αμπου Ντάμπι και τη συμμετοχή στο τουρνουά με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.



gazzeta.gr