Σε ρυθμούς… EURO μπήκε η Εθνική Νέων ενόψει του τουρνουά στη Μάλτα, με τον Τάσο Θέο να παραχωρεί δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ.

Η Εθνική Νέων σημείωσε μία σημαντική επιτυχία καθώς προκρίθηκε στην τελική φάση του EURO U19 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα από τις 03/07 έως τις 16/07.

Τη Δευτέρα (12/06) οι εκλεκτοί του Τάσου Θέου μαζεύτηκαν στο αθλητικό κέντρο ΕΛΠΕΝ και ξεκίνησαν τη προετοιμασία για το τουρνουά, με το πρώτο στάδιο να ολοκληρώνεται την Παρασκευή (16/06) με φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Β’.

Ο Τάσος Θέος παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ όπου αναφέρθηκε στο πλάνο και την προετοιμασία της ομάδας του για τα ματς στο EURO.

Αναλυτικά:

«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα συγκεντρωθούμε δύο φορές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα λίγο πριν ταξιδέψουμε για την Μάλτα ώστε να συμμετάσχουμε στα τελικά του EURO 2023. Είναι χρήσιμες αυτές οι προπονήσεις για να βρούμε και πάλι τον αγωνιστικό μας ρυθμό και να δουλέψουμε ως ομάδα στο τακτικό και αγωνιστικό μας πλάνο.

Είναι το πρώτο προπονητικό camp και θα δούμε και περισσότερα παιδιά που δεν ήταν στα group των κλήσεων τις προηγούμενες φορές. Tο φιλικό που θα δώσουμε θα έχει χαρακτήρα προετοιμασίας και ενεργοποίησης ενόψει της τελικής φάσης. Είναι πολύ σημαντικό σε μια “κενή” χρονικά περίοδο τα παιδιά να διατηρήσουν το αγωνιστικό πνεύμα και να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές πριν το ταξίδι στην Μάλτα».

gazzeta.gr