Πρόστιμο αξίας 2.500 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Κέντρικ Ναν για τις τοποθετήσεις που έκανε σχετικά με την απόδοση των διαιτητών της EuroLeague.

Ο Κέντρικ Ναν θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο στη EuroLeague για την κριτική που άσκησε στους διαιτητές. Συγκεκριμένα για τις δηλώσεις του μετά το τέλος της 23ης και της 24ης αγωνιστικής, ο Ναν θα πληρώσει 2.500 ευρώ, όπως ανέφερε η διοργανώτρια αρχή.

Ο Ναν τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 24.2.c. του πειθαρχικού κανόνα της EuroLeague, ενώ κατά των διαιτητών στράφηκαν μεταξύ άλλων και οι Μονέκε, Τζέιμς.

Δεν είναι όμως μόνο ο Κέντρικ Ναν που τιμωρήθηκε, μιας και οι δύο σέρβικες ομάδες έχουν μπει στο ποινολόγιο. Η Παρτίζαν θα κληθεί να πληρώσει 3.500 ευρώ για τα αντικείμενα που εκτόξευσαν οι οπαδοί της στο παρκέ απέναντι στην Μπάγερν, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας αντίστοιχα έλαβε τιμωρία της τάξεως των 30.000 ευρώ για τα όσα πέταξαν οι οπαδοί του στο παρκέ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με την Μπάγερν αλλά και για το «ντου» στους διαιτητές πάνω από τη φυσούνα.



gazzeta.gr