Ο Τζόρνταν Πίκφορντ απέκρουσε το πέναλτι του Τζέιμς Μάντισον κατά τη διάρκεια του αγώνα της Έβερτον με τη Λέστερ και όπως δήλωσε είχε «κάνει τα μαθήματά του» πριν το ματς.

Ο Μάντισον είχε μια ευκαιρία από τα 12 μέτρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ για την Λέστερ στο 3-1, αλλά ο τερματοφύλακας της Έβερτον Τζόρνταν Πίκφορντ απέκρουσε με άνεση. Οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν το πώς. Ο Άγγλος πορτιέρε είχε κάνει την έρευνά του για τις εκτελέσεις πέναλτι των αντιπάλων και για τον Μάντισον υπήρχε η φράση: «Τζέιμς Μάντισον – Μείνε – 60% κέντρο». Και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο ο τερματοφύλακας της Αγγλίας απέτρεψε τις “αλεπούδες” από το να προηγηθούν με 3-1 στην ανάπαυλα.

Μιλώντας στο Sky Sports μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, δήλωσε: «Έκανα τα μαθήματά μου, αλλά είναι καλός παίκτης και θα περιμένει από μένα να κάνω κίνηση. Έχει εξαιρετική παράδοση. Περιμένει από μένα να κάνω την απόκρουση. Νομίζω ότι του έκανα διπλή μπλόφα. Ήταν μια μεγάλη στιγμή και χαίρομαι που την έσωσα γιατί αυτό είναι που πρέπει να κάνω, να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση».





gazzeta.gr