Θρασύτατοι

Στο πιο πρόσφατο περιστατικό, ένα αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ανάποδα στην Εγνατία Οδό, έξω από την Ξάνθη. Είναι ένα από τα δεκάδες ΙΧ που χρησιμοποιούν οι διακινητές προκειμένου να φέρουν παράτυπα μετανάστες στη χώρα.

Με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 200 χιλιόμετρα πολλές φορές, οι διακινητές σπάνε τα μπλόκα της αστυνομίας, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τους αστυνομικούς αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς

Χθες, οι αστυνομικοί στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές μαζί με 4 μη νόμιμους μετανάστες μετά από καταδίωξη και επικίνδυνη οδήγηση των διακινητών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συνοδηγός – διακινητής, την 1η Αυγούστου εντοπίσθηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και σε σήμα στάσης των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δε συμμορφώθηκε, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να αποφύγει τη σύλληψή του.

Στις 5 Αυγούστου μάλιστα, η κατάσταση αυτή είχε προκαλέσει και διαμαρτυρία των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης, με αφορμή τους δύο θανάτους πολιτών από σύγκρουση με όχημα διακινητών

Η κατάσταση χρήζει άμεσης λήψης μέτρων, ενώ η οργή των κατοίκων κατά μήκος, ειδικά της Εγνατίας, φουντώνει.



megatv.com