Ο Κορδόν με το επιτελείο του είχαν σύσκεψη μετά τον αγώνα με τη Γκενκ και εκτός από τον χαφ Έζε θα προκύψουν και άλλες κινήσεις για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός κινείται διαρκώς στο μεταγραφικό παζάρι και αυτό δεν θα αλλάξει μέχρι το τέλος των φετινών προσθηκών. Έτσι δεν θα είναι μόνο η μεταγραφή του Αργεντίνου χαφ Σαντιάγκο Έζε που περιμένει αυτές τις ημέρες.

Ο μέσος της Ουρακάν – που είναι να έρθει άμεσα στη χώρα μας για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό – θα είναι μία προσθήκηση κυρίως για τη θέση Νο6. Ωστόσο σε αυτή τη φάση παραμένει ανοιχτό να αποκτηθεί και ένας ακόμα μέσος. Ένας ακόμα χαφ για το δυναμικό των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός όμως στις προτεραιότητές του έχει άλλες θέσεις: αριστερός μπακ για βασικός στη θέση του Ρέαμπτσιουκ που πήγε ως γνωστόν στη Σπαρτάκ Μόσχας (με το περιβάλλον του Καρντόνα να διέρρεε στον ισπανικό Τύπο ότι δεν υπήρξε με εκείνον και τους Ερυθρόλευκους τελική συμφωνία ή τουλάχιστον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο ακόμα) και τουλάχιστον ένας εξτρέμ (με ορατό το ενδεχόμενο να κλείσει και ένας ακόμα winger, δηλαδή να γίνει και η μεταγραφή του Μπρνιτς και ακόμα μία) αλλά και βέβαια ένας φορ ακόμα.

Δηλαδή εκτός από τον Έζε να γίνουν στο προσεχές διάστημα το λιγότερο άλλες τρεις κινήσεις για το ρόστερ των Πειραιωτών. Πάντως ο Αντόνιο Κορδόν με τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είχαν σύσκεψη μετά τον αγώνα με τη Γκενκ. Και γενικότερα συζητούν διαρκώς όλα τα απαιτούμενα θέματα της ομάδας.



gazzeta.gr