Είναι αλήθεια ότι το φετινό Laver Cup, είχε περισσότερη λάμψη εκτός court παρά εντός καθώς έλειπαν τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις.

Η απόφαση της τελευταίας στιγμής του Στέφανου Τσιτσιπά να μην πραγματοποιήσει το μακρινό ταξίδι για το Βανκούβερ, ήταν ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα για τη φετινή διοργάνωση με τον Ρότζερ Φέντερερ να προσπαθεί να μαζέψει τα “σπασμένα”, αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία και την προώθηση του σπουδαίου event.

Ο Ελβετός που ήταν από τους εμπνευστές της διοργάνωσης, μετά το τέλος του τουρνουά και τον θρίαμβο της Team World, εξέφρασε την επιθυμία του να δει στο Laver Cup του 2024 στο Βερολίνο, τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ, τους δύο κορυφαίους του κόσμου αυτή τη στιγμή.

“Θα ήθελα να δω τον Νόβακ να παίζει ξανά και θα ήθελα πολύ να τον δω να παίζει μαζί με τον Αλκαράθ στην ίδια ομάδα. Θα ήθελα πολύ να το δω να συμβαίνει αυτό. Φυσικά και τον Σάσα Ζβέρεφ που είναι σημαντικό πρόσωπο για τη γερμανική αγορά και στηρίζει τη διοργάνωση. Φυσικά και τον Ρούνε που απέσυρε τη συμμετοχή του όπως και ο Τσιτσιπάς. Κι ο Μεντβέντεφ είναι μέσα στις επιλογές” είπε ο Βασιλιάς, έχοντας πρόθεση να παρουσιάσει μια πολύ δυνατή Team Europe το 2024.

 


To επόμενο Laver Cup θα διεξαχθεί 20-22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Βερολίνο




tennis24.gr