Στην Εφές θα παραμείνουν οι Κλάιμπερν και Ζίζιτς, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον Μίτσιτς, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο GM της ομάδας.

Ο Αλπέρ Γιλμάζ κλήθηκε να απαντήσει σε όλα τα… καυτά θέματα της Εφές, με κυριότερο αυτό του Βασίλιε Μίτσιτς. Ο GM των πρωταθλητών Τουρκίας τόνισε πως η ομάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις στις ΗΠΑ, μιας και ο Μίτσιτς βρίσκεται στην Οκλαχόμα και έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του πάντοτε το NBA.

«Ακολουθούμε τις εξελίξεις μετά το draft. Ο Μίτσιτς θέλει πραγματικά να πάει στο ΝΒΑ. Έχει σχετική οψιόν στο συμβόλαιο μέχρι τις 20/7. Δεν ξέρω αν θα ζητήσει κάτι άλλο. Περιμένουμε».

Όσον αφορά βέβαια τα υπόλοιπα κομμάτια του κορμού, οι Κλάιμπερν και Ζίζιτς δε θα πάνε πουθενά σύμφωνα με τον Γιλμάζ, παρά τη μείωση κατά πολύ του μπάτζετ.

«Οι Κλάιμπερν και Ζίζιτς θα μείνουν στην ομάδα. Μπομπουά και Μπράιαντ ανανέωσαν ήδη, ενώ σύντομα θα ξέρουμε τι θα γίνει και με τον Μπαγιέ. Ο Πλάις έχει συμβόλαιο. Είμαστε στην φάση που αποκτούμε επιπλέον παίκτες. Ίσως υπάρξουν λιγότεροι ξένοι παίκτες, θέλουμε περισσότερους Τούρκους παίκτες στο σύστημά μας. Θα δούμε και επιλογές από το ΝΒΑ και θα αποφασίσουμε τι αλλαγές θα γίνουν κι αν θα γίνουν.

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν θα υπάρξει σημαντική μείωση στο μπάτζετ, λόγω των υφιστάμενων συμβολαίων. Θέλουμε να δούμε τι θα γίνει. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει μεγάλη μείωση. Αν θες να έχει ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρωλίγκα, πρέπει να ξεπεράσεις κάποια όρια»gazzeta.gr