Η καταγγελία του 15χρονου αγοριού κινητοποίησε τις Αρχές. Πήγαν στο σπίτι της οικογένειας και εκεί αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσαν.

Το ανήλικο αγόρι βλέπει τον πατέρα του να χτυπάει τη μαμά του από την ηλικία των 9 ετών. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που κάλεσε το 100 γιατί φοβόταν για τη ζωή της μητέρας του.

Η κάμερα του LIVE NEWS και ο Άγγελος Λαμπίδης μίλησαν με τη γυναίκα αυτή που φαίνεται να υποφέρει στα χέρια του συζύγου της. Περιγράφει την προσπάθεια του ανήλικου γιου της να την σώσει καλώντας την αστυνομία.

«Το παιδί φοβάται για εμένα, μην μου κάνει ο μπαμπάς του κάτι κακό», λέει και προσθέτει ότι «το παιδί πήρε στην αστυνομία και είπε: Ελάτε, ο μπαμπάς χτυπάει τη μαμά».

Συνελήφθη το 2010 και αποφυλακίστηκε το 2015

Ο πατέρας του ανήλικου είχε συλληφθεί το 2010. Αποφυλακίστηκε το 2015 και τότε σύμφωνα με τη σύζυγό του άρχισε να τους φέρεται βίαια. Όταν έπινε, χτύπαγε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Το 2018, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία μετά από κλήση στην άμεση δράση του ανήλικου γιου του.

«Με αγαπάει εμένα πάρα πολύ το παιδί και δεν θέλει να μου κάνει κακό κανένας. Μου λέει: Μαμά καλύτερα να φύγουμε μακριά και να μην κάτσουμε με τον μπαμπά».

Η 44χρονη παρ’ όλα αυτά λέει πως ο άντρας της δεν είναι κακός άνθρωπος. Πως η κακοποίησή της έρχεται μόνο όταν καταναλώνει αλκοόλ.

«Έκανα μήνυση στον άντρα μου, αλλά μετά το μετάνιωσα. Ο άνδρας μου είναι πάρα πολύ καλός. Δεν τον φοβάμαι. Τον αγαπάω τον άνδρα μου πάρα πολύ», αποκαλύπτει η καταγγέλλουσα.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, με τη γυναίκα του να λέει πως δεν θέλει να μπει στη φυλακή ξανά.



megatv.com