Η αθλητική σεζόν μπαίνει στο πιο καθοριστικό σημείο και ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet επιστρέφει ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά έπαθλα*!

Novileague Builder με έως 5.000€* σε κάθε αγωνιστική

Κάθε μέρα ο ολοκαίνουριος διαγωνισμός της Novibet, Novileague Builder, προσφέρει πλούσια δώρα* και μεγάλο έπαθλο 5.000€*. Τα μέλη καλούνται να απαντήσουν-προβλέψουν σε επτά επιλογές του καλύτερου αγώνα της ημέρας. 

Η αυλαία στην πρώτη στροφή ανοίγει την Δευτέρα (04/03) με το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ.

To πρόγραμμα της Novileague Builder θα περιλαμβάνει την καλύτερη αναμέτρηση της ημέρας μέχρι τις 19 Μαΐου. Κάθε μέρα ο παίκτης που θα κάνει το 7/7 θα κάνει δικά του 5.000€* (θα μοιράζονται στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι νικητές). Όσοι κάνουν 6/7 προβλέψεις θα λαμβάνουν 5€ Free Bet*, ενώ όσοι κάνουν 5/7 θα λαμβάνουν 10 Free Spins* στο Gates of Novibet.

Επίσης, κάθε εβδομάδα όλοι οι παίκτες διεκδικούν 50.000€*, τα οποία θα κάνει δικά του αυτός που θα βρει και τα 7 ακριβή σκορ της εβδομάδας.

Η Novileague Βuilder πάνω από 50.000€ κάθε εβδομάδα*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «7 στα 7» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 5.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 6 σωστές απαντήσεις θα δίνεται 5€ Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 6 θα μοιράζονται 10 Free Spins* στο Gates of Novibet. 

Εκτός από τα ημερήσια έπαθλα, η Novileague Builder θα μοιράζει και μεγάλο εβδομαδιαίο έπαθλο. Στο τέλος της εβδομάδας ο παίκτης που έχει κάνει το 7 στα 7 στα ακριβή σκορ θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο των 50.000€. Σε περίπτωση που ισοβαθμήσουν δύο ή περισσότεροι παίκτες, τότε, το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς. 

Η NoviLeague θα περιλαμβάνει 7 ερωτήσεις σε κάθε σετ ερωτήσεων. Επτά αγωνιστικές την εβδομάδα με αγώνες από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση θα διαρκέσει από την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι και τις 19 Μαΐου 2024.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE