Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2023 – Το κορυφαίο ανερχόμενο ταλέντο της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής, Γιάννης Κωνσταντέλιας, είναι η νέα προσθήκη στην “All Star” ομάδα Πρεσβευτών του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet, μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα.

Από το 2021 που ξεκίνησε, το πρόγραμμα Giant Heart της Novibet υποστηρίζει ενεργά την κοινωνία μέσα από στοχευμένες δράσεις που φέρνουν ουσιαστική θετική αλλαγή για τους συνανθρώπους μας. Σε αυτό το εγχείρημα, η Novibet ενώνει τις δυνάμεις της με σημαντικές προσωπικότητες σε μία Συμμαχία Αγάπης για καλό σκοπό: οι Πρεσβευτές του Giant Heart με το προσωπικό τους παράδειγμα αναδεικνύουν τις αξίες της κοινωνικής ευαισθησίας και της ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο και το περιβάλλον.

Σε αυτή την “All Star” ομάδα, ως ο νεότερος Πρεσβευτής του προγράμματος Giant Heart, έρχεται να προστεθεί και o Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο πλέον πολυσυζητημένος ανερχόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Ο «Ντέλιας», όπως είναι ευρύτερα γνωστός ο Γιάννης στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό, είναι παράδειγμα ενός νέου αθλητή που δεν βασίστηκε μόνο στο πηγαίο ταλέντο του, αλλά που αγωνίστηκε σκληρά από πολύ μικρή ηλικία για να κατακτήσει τα όνειρα του και να υλοποιήσει τους στόχους του. Αυτή η προσήλωση στον στόχο, σε συνδυασμό με το αίσθημα αισιοδοξίας για το χτίσιμο ενός καλύτερου μέλλοντος, κάνουν τον Γιάννη Κωνσταντέλια ιδανική προσθήκη για την ομάδα Πρεσβευτών του Giant Heart.

Με αφορμή την συμμετοχή του στο πρόγραμμα Giant Heart, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Κωνσταντέλιας δήλωσε : «Όπως κάθε αθλητής  που ξεκινάει τα πρώτα του βήματα στο γήπεδο της γειτονιάς του, εκτιμώ πολύ την αξία της προώθησης του αθλητισμού στις τοπικές κοινωνίες, και ειδικά στις νεότερες γενιές. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο χαίρομαι πολύ που έρχομαι στην ομάδα του Giant Heart της Novibet, στοχεύοντας στο να φέρουμε τον αθλητισμό πιο κοντά στη νεολαία, αλλά και θετική αλλαγή στις ζωές όσων συνανθρώπων μας τη χρειάζονται».

Αντίστοιχα ο Chief Marketing Officer της Novibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης, δήλωσε: «Η οικογένεια της Novibet είναι πολύ περήφανη που καλωσορίζει τον Γιάννη Κωνσταντέλια στην ομάδα Πρεσβευτών του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart. Η αφοσίωσή του Γιάννη στην επιτυχία, το ακέραιο του χαρακτήρα του παρά το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και η αισιοδοξία που φέρνει για το μέλλον, ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις αξίες του Giant Heart αλλά και με το όραμά μας για τον αθλητισμό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα μέσω του προγράμματος Giant Heart και δεσμευόμαστε ότι μαζί και με το Γιάννη, θα συνεχίσουμε δυναμικά το έργο μας με την υλοποίηση περισσότερων ενεργειών που επιστρέφουν αξία στους συνανθρώπους μας». 

Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: στην προώθηση της αξίας του αθλητισμού, ειδικά ανάμεσα στις νεότερες γενιές, μέσα από την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε τοπικές κοινότητες σε όλη την Ελλάδα, στην υποστήριξη φορέων με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο και στην παροχή άμεσης βοήθειας σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών, καθώς και στην προστασία και την υποστήριξη της υπεύθυνης υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας. Έχοντας ως πρεσβευτές τoν Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Κώστα Τσιμίκα και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο https://www.giantheart.gr/

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ