Ο σχεδιασμός στη Λαμία ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και ο Λεωνίδας Βόκολος, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στο… τιμόνι της ομάδας.

Η μία απίθανη ανατροπή στη Νίκαια, η Λαμία έσωσε την κατηγορία (2-2) και θα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια και τη νέα σεζόν.

Η πορεία της ομάδας στα play-outs ήταν ιδιαίτερα θετική καθώς μέτρησε μόλις μία ήττα (από τον ΟΦΗ) και γενικώς υπήρξε μία άκρως ανοδική πορεία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Λεωνίδας Βόκολος την ομάδα.

Το έργο του Έλληνα προπονητή μόνο εύκολο δεν ήταν, καθώς ανέλαβε τον σύλλογο όταν ήταν στην τελευταία θέση και με μόλις μία νίκη μέχρι την 23η στροφή της κανονικής διάρκειας.

Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με την παραμονή, ήταν αρκετά για να κρατήσουν τον 52χρονο κόουτς στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, ο Βόκολος θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου των Λαμιωτών και τη νέα σεζόν καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού ενώ και ο ίδιος το παραδέχθηκε σε συνέντευξη του.

Αυτό που απομένει είναι το τυπικό σκέλος και η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου για τον Βόκολο.

Από εκεί και πέρα, στη Λαμία έχουν πιάσει ήδη δουλειά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και το πρώτο που κοιτούν στην ομάδα, είναι το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο ρόστερ, καθώς συνολικά πάνω από 15 παίκτες, θα μείνουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντάνι Μπεχαράνο είχε δηλώσει το τέλος της θητείας του στον σύλλογο μέσα από τα social media ενώ κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Μανούσος με δηλώσεις του μετά από το ματς με τον Λεβαδειακό.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί με το τι θα συμβεί στην περίπτωση του Νίκου Βέργου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός από την Βόλφσμπεργκερ και το συμβόλαιο του με την αυστριακή ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Έλληνας φορ άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στο πρώτο εξάμηνο που αγωνίστηκε αλλά όλα θα εξαρτηθούν με το τι σκοπεύει να κάνει η ομάδα της Αυστρίας.

gazzeta.gr