Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο Gazzetta ο Κώστας Τσιμίκας, μετά τον περίφημο πανηγυρισμό του Πεπ Γκουαρδιόλα μπροστά του οι δυο τους μίλησαν και ο Greek Scouser της Λίβερπουλ του απάντησε με μια εκπληκτική ατάκα!

Ο Κώστας Τσιμίκας παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο Gazzetta, το οποίο ταξίδεψε, με την υποστήριξη της novibet, στο Λίβερπουλ για να τον συναντήσει. Ο Έλληνας αμυντικός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον πανηγυρισμό του Καταλανού τεχνικού μπροστά του, μετά την ισοφάρισε σε 1-1 από τον Χούλιαν Άλβαρες στο ματς των Ρεντς με τη Σίτι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκουαρδιόλα είχε δηλώσει: «Ήμουν χαρούμενος και του είπα: “Τι ωραίος ήταν το γκολ μας;”. Αυτό είναι όλο. Φυσικά ήταν χιούμορ. Λυπάμαι πολύ. Μιλάω με τον Τσιμίκα. Εσείς λέτε ότι είναι έλλειψη σεβασμού. Ρωτήστε τον αν είμαι ασεβής».

Το Gazzetta, λοιπόν, τον ρώτησε και εκείνος μας αποκάλυψε τι είπε στον Πεπ!

Τσιμίκας – Γκουαρδιόλα: Η μεγάλη ατάκα του Greek Scouser της Λίβερπουλ

Μετά από εκείνο τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό μπροστά σου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, σου μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα;

«Ναι, μου είπε “συγγνώμη, δεν το έκανα για να σε προσβάλω, το έκανα επειδή βάλαμε ένα πολύ καλό γκολ”. Και του είπα ότι εγώ θα έκανα χειρότερα πράγματα αν βάζαμε γκολ μπροστά σου, οπότε δεν υπάρχει θέμα».



gazzeta.gr