Την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Rome Masters πήρε ο Μπόρνα Τσόριτς, νικώντας με 7-6(3), 6-1, τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα, μέσα σε μία ώρα και 45 λεπτά παιχνιδιού, πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στη Ρώμη.

Ο 26χρονος Κροάτης τενίστας δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον No51 του κόσμου, όμως κατέκτησε το πρώτο set στις λεπτομέρειες του tie-break, και στο 2ο παρουσιάστηκε καλύτερος στο κορτ, και με συνοπτικές διαδικασίες το “καθάρισε”.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Τσόριτς έσπασε με το “καλησπέρα” το service του Μπαένα, ενώ εν συνεχεία σέρβιρε άψογα, αποκτώντας από νωρίς διαφορά ασφαλείας από τον αντίπαλό του (2-0).

Μέχρι το 8ο game κράτησε την απόσταση ως έχει (5-3), όμως με ένα σύντομο σερί ο 30χρονος Ισπανός ισοφάρισε και προσπέρασε, διασφαλίζοντας στη χειρότερη (για τον ίδιο) το tie-break, το οποίο εν τέλει έγινε πραγματικότητα, μετά από ένα ακόμα service game του Κροάτη (6-6).

Εκεί, μετά από 12 λεπτά ο Τσόριτς αναδείχθηκε νικητής με επιμέρους σκορ 7-3, για να κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη και την πρόκριση στους “16” τη Ρώμης (7-6(3).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος, μέχρι τα πρώτα δύο games το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, μιας και από το 3ο game και μετά ο No16 της ATP κατάταξης ήταν ασταμάτητος επιθετικά, έσπασε δύο φορές ακόμα το service του αντιπάλου του, και με σερί 5/5 κερδισμένα games πήρε εμφατικά τη νίκη (6-1).

ROME MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)






tennis24.gr