Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο «φως» από την ιατροδικαστική εξέταση στην σορό της 11χρονης Βασιλικής.

Φαίνεται πως δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, και έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο πολύ σοβαρά χτυπήματα με το κατσαβίδι.

Υπενθυμίζεται πως στο σώμα της 11χρονης έχουν εντοπιστεί τραύματα τόσο μπροστά στον θώρακα όσο και στην πλάτη της 11χρονης και δύο από αυτά τα χτυπήματα είναι σε σπλήνα και καρδιά. Τα δύο αυτά χτυπήματα τα έχει δεχθεί η ανήλικη από το κατσαβίδι που είχε στην κατοχή του ο 37χρονος δράστης, ο οποίος έχει ομολογήσει.

Ακόμη δεν έχει βγει το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής.

Ο 37χρονος έπαιζε θέατρο από την στιγμή που δολοφόνησε την  11χρονη κοντά στην περιοχή Αρετή. Μετά την δολοφονία, ο δράστης πήγε και κοιμήθηκε στο σπίτι του, το πρωί πήγε να πάρει έναν καφέ, και στην συνέχεια πήγε στην δουλειά του.

Όταν τέλειωσε την δουλειά, επέστρεψε στο χωριό, γιατί και ζει οικογένειά τοτυ.

Οι αστυνομικοί που είχαν αναλύσει το βίντεο και σε συνδυασμό με το παρελθόν του δράστη, τον πήγαν στην αστυνομική διεύθυνση, του έδειξαν τα βίντεο, λέγοντάς του ότι ήταν ο τελευταίος που είδε την 11χρονη και ήρθε σε επαφή μαζί της.

Ο δράστης «έσπασε» και ομολόγησε ότι δολοφόνησε το κορίτσι και στην συνέχεια οδήγησέ τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε κατακρεουργήσει την 11χρονη και είχε εξαφανίσει την σορό της.

Την σορό της την πέταξε σε σημείο όπου να μην είναι ορατή, ωστόσο στην ανάκριση είπε τι έκανε στην 11χρονη.

Ο δράστης δεν δείχνει να έχει καταλάβει τι έχει κάνει, ούτε να έχει μετανιώσει για την πράξη του, και το μόνο που ήθελε ήταν να μην οδηγηθεί εκ νέου ως κατηγορούμενος.



megatv.com