Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του μέσα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η μεταγωγή του δεν έγινε στα δικαστήρια αλλά η απολογία του θα ληφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι δικηγόροι του 36χρονου έχουν καταθέσει αίτημα για τρίμηνη αναστολή της ποινικής διαδικασίας, καθώς από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν πως υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα που πρέπει να διερευνηθεί.

Η 36χρονη, η οποία παραμένει νοσηλευόμενη, έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συντρόφου της, αναγνωρίζοντας ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Όλες οι μαρτυρικές καταθέσεις, της ίδιας της παθούσας, γονιών και πεθερικών, των γειτόνων, συγκλίνουν στο γεγονός ότι το αιματηρό περιστατικό προκλήθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι  ή κάποιο άλλο επεισόδιο. Άπαντες περιγράφουν ένα αγαπημένο και μονιασμένο ζευγάρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

BETSHOP - NOVIBET - PAMESTOIXIMA

Όλοι αναφέρουν ότι ο 36χρονος έδειχνε ζορισμένος ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες.

Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και απείθεια.

megatv.com